Opgaver for erhverv

Dansk Handyman Service er et udvalg af “blæksprutter”. Vi kommer gerne til jer i kortere eller længere perioder, hvor vi også er villige til at forhandle om prisen. Det kan være alt fra et par timer til et par måneder. Og i vores rækker er der i de fleste tilfælde en eller flere, som har de kvalifikationer i står og mangler. Vi er desuden vant til pleje kunderelationer – og jeres kunder er jo vores kunder.

Vi er også glade for at tegne årsabonnement for vedligeholdelse af grønne arealer, bygninger og snerydning.
Er du i akut behov for assistance, grib telefonen eller tangentbordet og kald på os – vi er på vej!

Find din lokale håndværker på vores danmarkskort

Hvad skal vi lave for jer?

Vikar

Behøver du en mand for en kortere tid, og ønsker ikke selv at ansætte. I produktionsvirksomheder, kurer, landbrug, håndværk, bygge og anlæg.

Montør

Montage af skilt, store som små. Nedstøbning af pyloner og standere til skilte, montage af samme på bygninger og foliemontage på butiksruder og døre. Og meget andet.

Messehjælp

Opstilling og nedmontering af midlertidig inventar i forbindelse med messer – gulve, rumadskillelse, skiltning, belysning, transport.

Grønne arealer

Vedligehold af jeres omgivelser – græsklipning, buskrydning, lugning af bede, fejning af indkørsler, pudsning af vinduer, oprydning, snerydning

Bygninger

Vedligeholdelse, maling, vinduespudsning, rensning af tagrender – generel ejendomsservice – gerne fast aftale for et kalenderår..

Ønsker du et tilbud?

Udfyld kontaktformularen nedenfor med opgavebeskrivelsen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi ser dog gerne, at du tager kontakt til den handyman, du helst vil i kontakt med, for at reducere vores andel af administrativt arbejde på hovedkontoret. Du kan finde en handyman på vores kort.

  Dansk Handyman Service

  Tlf: 50 26 27 33
  Email: info@dk-handyman.dk

  Brokhøjvej 11 A
  8400 Ebeltoft
  CVR: 37450715