Kort

Find din lokale handymand på zonekortet nedenfor eller tryk på en af knapperne for at finde en handymand i dit område.

Sydjylland

Den gængse opfattelse af Sydjylland og sønderjyderne er for mange nok, at de alle mere eller mindre render rundt med et værktøjsbælte og er klar til at lappe huller i taget og hænge lamper op hos naboen eller sig selv. Det er sikkert tilfældet for nogen, men ikke desto mindre er det ikke så sjældent, at man får brug for en handyman i Sønderborg, Kolding eller byerne derimellem, og hvis man så ikke lige kender en, der netop render rundt med et værktøjsbælte og er klar til at hjælpe med småopgaver i og omkring hjemmet, så er det, at vi kan træde til.

Vi har valgt at opsætte vores koncept således, at vi ikke bare har én handyman i Sønderborg og én handyman i Kolding f.eks. Vores altmuligmænd er nemlig mobile og kører derfor gerne for opgaven. Det sikrer dig fleksibilitet og kvalificeret hjælp, fordi du har flere at vælge mellem og derfor kan finde den hjælp, du lige står og mangler.

Det kan være, du selv er handyman i Sønderborg, Aabenraa, Tønder eller nogle af de andre sydjyske byer, men bare har brug for en hjælpende hånd til en omfattende opgave, såsom støbning af betongulve, anlægning af terrasse eller noget helt andet. Der er ingen grænser for, hvordan opgaven kan se ud eller hvilket omfang, den har, vi har en handyman til enhver opgave uanset størrelse, omfang og varighed.

Der er flere at vælge imellem, hvis du som bosiddende i Sydjylland skal bruge en handyman i Kolding, Haderslev eller de omkringliggende byer. Vi kører i hele Sydjylland fra Padborg og Kruså i det sydligste Sydjylland til Kolding og Vejen i det nordlige Sydjylland. Muligheden for at vælge mellem flere altmuligmænd til opgaven giver dig fleksibilitet og kvalitet, da du kan udvælge den handyman, der besidder lige netop de kompetencer, du søger.

Kører i disse zoner:
Sydøstjylland
Sydjylland
Østjylland
Udfører arbejde i disse byer:

Brædstrup, Horsens, Skanderborg, Kolding, Silkeborg, Ry og mange steder der i mellem..

Tlf. nr.: 53 60 53 14

Find din lokale håndværker på vores danmarkskort