Bliv medlem og medejer i vores netværk

Er du en selvstændig, dygtig og driftig Handyman med cvr nr., kunne du være en af vores fremtidige medejere.

Vi er alle handymænd, og bygger dette netværk for den selvstændige Handyman af flere grunde:

Flere gør stærk.

Er vi flere kan vi sammenlægge vores markedsføring/annoncering, og derigennem ramme markedet med meget større slagkraft. Alle har nok en lille fin hjemmeside, med deres præsentation. Men den er svær for kunderne at finde i internet-junglen. Det kræver både dyr SEO optimering og AdWords kampagner. Dette løber let op i 6000/7000 om måneden. Og det er nok i overkanten af hvad vi hver især har råd til. Men står vi sammen på en fælles webside, og alle betaler et beløb hver måned, så kan vi annoncere så vi bliver set.

Er vi flere kan vi hjælpe hinanden. Mangler du f.eks. en mand til at job – måske bare en halv dag, så kan du eventuelt hyre ind din kollega fra byen ved siden af. Og får du et job ind, som du ikke har prøvet før, og behøver lidt råd, både til det praktiske eller prissætning, så kan du ringe en kollega – eller spørge dem alle på vores fælles facebookside. Har du for meget arbejde, har du måske en kollega som har lidt huller, og så kan du overlade noget til ham.

Er vi flere, kan vi oprette fordelagtige rabataftaler. Og når vi bliver store, kan vi oprette meget fordelagtige rabataftaler.

Et fælles ansvar

Er vi flere kan vi hjælpe hinanden med at bygge et godt rygte/brand for Dansk Handyman Service. Vi har et fælles ansvar for vores kunder og for hinanden.
Ideen er at du er medlem det første år, og derefter kan du blive medejer i netværket. Det koster en månedlig kontingent som går til markedsføring. Det koster ikke noget at blive medlem, og det koster ikke noget at blive medejer, andet end det forudsættes at du sammen med dine kolleger, er parat til at yde den indsats der skal til for at din forretning bliver succesfuld, og derigennem bidrage til at vores fælles firma – Dansk Handyman Service også bliver det. Jeg (initiativtageren og finansieren) tager ingenting betalt for arbejdet. Dog når vi kommer op på et vist antal medlemmer, hvor netværket kan bære det, vil jeg tage en rimelig løn for mit arbejde. Ligeledes når et vist antal medlemmer er opnået, dannes der en ledelsesgruppe, som vælges af medejerne. Og i slutenden er ideen som sagt, at skabe et brand som forbindes med pålidelighed og kvalitet, således at det bliver attraktivt for nye medlemmer/medejere at komme med.

Når vi når et ønsket antal medlemmer lukker vi for nye. Derefter kan man bare komme med, om et medlem ønsker at holde op, og derfor vil sælge sine anparter i netværket.

Men ring på 50 26 27 33 eller udfyld formularen nedenfor og få en snak om det.

Bliv medlem

Udfyld formularen nedenfor med dine kontaktoplysninger og vi tager fat i dig hurtigst muligt.

  Dansk Handyman Service

  Tlf: 50 26 27 33
  Email: info@dk-handyman.dk

  Brokhøjvej 11 A
  8400 Ebeltoft
  CVR: 37450715